COMENZI şi LIVRARE

Livrarea comenzilor şi transport

Toate comenzile sunt procesate şi expediate în  timpul programului (Luni – Vineri în intervalul 9:00-18:00 EET), cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, vor fi procesate în ziua de luni a săptămânii.  Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Zuria Business Consult SRL nu se face responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. În această perioadă, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie este posibil ca termenul de livrare să fie prelungit cu câteva zile. În  momentul în care comanda este expediată vei primi o notificare automată pe adresa ta de e-mail.

Prețurile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin  curier.

 

Livrăm cu :

 • Urgent Cargus (livrare în 3 – 5 zile București și 4 – 6 zile restul țării) – taxa de livrare este în valoare de 20 lei pentru comenzi mai mici de 350 lei achitate cu cardul. Dacă alegeți să achitați ramburs exista un cost suplimentar de 5 lei;
 • Fan Curier (livrare în 2 – 4 zile București și 3 – 5 zile restul țării)– taxa de livrare este în valoare de 22 lei pentru comenzi mai mici de 350 lei. Dacă alegeți să achitați ramburs exista un cost suplimentar de 5 lei;

Pentru comenzile mai mari de 350 lei transportul este gratuit.

Cum plătesc ?

Iți punem la dispozitie mai multe modalități de plată :

 • Ramburs. Nu uita să ai în vedere taxa de 5 lei aplicată de către compania de curierat, valabilă la toate plățile de tip “Ramburs”.
 • Transfer bancar :
  • Prin această opțiune, clienții au la dispozitie 48 de ore pentru achitarea comenzilor în  contul bancar al societății Zuria Busuness Consult Srl (cont IBAN: RO15 INGB 0000 9999 0643 4748). Dacă optați pentru a plăti prin  transfer bancar vă rugăm să ne trimiteți OP-ul pe adresa contact@pernedecor.ro pentru a putea pregăti comanda şi a o trimite. În  caz contrar, pregătirea comenzii dvs. o sa înceapă după încasarea sumei achitate cu ordin de plată.

 

 • Cu cardul online – se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
  VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
  * Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele pernedecor.

Cum comand ?

Pentru a efectua o comandă vă rugăm să urmați paşii de mai jos, iar în cazul în care aveți întrebări, puteți lua legătura cu noi: contact@pernedecor.ro | 0728 128 002.

 1. Folosiți bara de căutare prezentă pe site pentru a găsi mai uşor produsele care vă interesează;
 2. Navigând pe website şi aplicând diverse filtre pentru a ajunge mai repede la produsele căutate;
 3. Adaugă produsele în coş prin apăsarea butonului „Adaugați în  coş”
 4. Accesați coşul cu cumpărături
 5. Verificați coşul ca produsele să corespundă cu ceea ce doriți să achiziționați.
 6. Apasați pe „continuă cu finalizarea comenzii”. În momentul ajungerii pe pagina de finalizare tot ce mai trebuie făcut este să completați datele dvs., necesare pentru facturare şi dupa caz pentru livrare. Ulterior apasați pe „pleaseaza comanda” şi comanda dvs. Va fi înregistrată.