Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Începand cu data de 25.05.2018 se aplică Regulamentul general privind protecţia datelor („RGPD”), destinat unificării şi consolidării protecţiei datelor în întreaga Uniune Europeană.

 

Din perspectiva reglementărilor privîn d protecţia datelor, Societatea Zuria Business Consult SRL, care deține platforma web www.pernedecor.ro este „operatorul de date”.

 

Detaliile noastre de contact sunt :

Operator date:  Societatea Zuria Business Consult SRL

Sediu :  Str. Intrarea Panselelor, nr. 2A, Voluntari, jud. Ilfov

Nr. Registrul Comerţului:  J23/4347/2015

Cod Unic de Înregistrare : 35306801

Telefon:  +40 728.128.002

Site web: www.pernedecor.ro

 

Această Notificare a fost creată pentru informarea persoanele („Persoanele vizate”) despre datele cu caracter personal colectate de către Societatea Zuria Business Consult SRL în decursul activităţii sale, motivul prelucrării şi felul în care sunt utilizate astfel de date. Ne rezervăm dreptul de a actualiza şi modifica această în stiîn tare privîn d confidenţialitatea, precum şi Politica noastră privind Protecţia datelor cu caracter personal la anumite în tervale de timp.

Magazinul  online www.pernedecor.ro, ce comercializează huse de perne decorative, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărui client.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private, site-ul www.pernedecor.ro administreză în condiții de siguranță şi exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

Orice informație furnizată de către compărător va fi considerată şi va reprezenta consimțământul expres ca datele personale să fie folosite de site-ul www.pernedecor.ro în  conformitate cu scopurile menționate.

 

Datele dumneavoastră personale pot fi actualizate sau şterse din baza de date la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@pernedecor.ro.

 

Scopul colectării datelor

 Toate documentele şi informațiile de orice natură furnizate de către cumpărător site-ului www.pernedecor.ro, vor rămâne în proprietatea site-ului www.pernedecor.ro. Datele clienților nu pot fi folosite, şi nici furnizate altor părți şi se folosesc exclusiv pentru emiterea facturilor fiscale. De asemenea, cumpărătorul este direct răspunzător pentru aşigurarea confidențialității datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator şi parola şi este de acord să-şi asume întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfăşurate pe site-ul www.pernedecor.ro cu contul şi parola respectivă. În  cazul în  care cumpărătorul suspectează că, din  diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidențialitatea acestor date de acces este în  pericol, este rugat să ne contacteze la nr. de tel:  0728 128 002  sau pe adresa de e-mail: contact@pernedecor.ro.

Datele  şi informațiile colectate privesc de regulă date primare necesare scopului descris anterior, respectiv: nume, prenume, data nașterii, domiciliul, telefonul, e-mail, serie buletin, Cnp. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate. Aceste date se stochează pe periodele de valabilitate a comenzilor (emitere – livrare). De asemenea, datele se vor ține şi pe durata arhivării documentelor potrivit normelor în vigoare și până la exercitarea dreptului de opoziție conform art. 15 (2) dîn  legea 677/2001.

Completarea formularului de creare de cont sau de comandă cu datele dumneavoastră presupune acordul implicit și necondiționat ca datele dumneavoastra personale să fie în cluse în baza de date a site-ului www.pernedecor.ro  

Site-ul www.pernedecor.ro  utilizeaza metode şi tehnologii de securitate avansate, împreuna cu politici stricte aplicate procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal al cliențiilor, colectate şi procesate conform prevederilor legale în vigoare.

Înregistrarea şi autentificarea pe site-ul www.pernedecor.ro  implica ID şi parolă.